Stamatis Misomikes

Stamatis Misomikes

Νικητής του διαγωνισμού “European Young Chef of The Year” το 2016 και έχοντας στο βιογραφικό του εστιατόρια που έχουν διακριθεί με αστέρια Michelin όπως το Alinea στο Σικάγο (***), Μaaemo στο Όσλο (***), Ecco στο Saint Moritz (**), Stubli(**) και φυσικά το Pastοrale (**) στην Αμβέρσα, o Σταμάτης Μισομικές είναι ένας σεφ για τον οποίο δε χρειάζονται πολλές συστάσεις.

 Συνδυάζοντας τοπικά προϊόντα μαζί με τεχνικές μοριακής γαστρονομίας και δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητα και την ιδιαίτερη παρουσίαση, τα πιάτα του Σταμάτη Μισομικέ αποτελούν τον ορισμό της καινοτομίας, αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο τις γεύσεις και την ποιότητα των προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών.

Events Joined