Μάθε τα μυστικά της Υψηλής Ζαχαροπλαστικής από τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη!

Spyros Pediaditakis Pastry Chef Seminars

Από τα διακεκριμένα με 3 αστέρια Michelin εστιατόρια του Παρισιού και του Λονδίνου στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας όπως η Σπονδή και το Βαρούλκο, ο βραβευμένος pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης αναλαμβάνει την καθοδήγηση σας στο δημιουργικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής μέσα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες και ερεθίσματα τα οποία διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στη επαγγελματική του εξέλιξη και την ανάδειξή του σε έναν από τους πιο καταξιωμένους pastry δημιουργούς παγκοσμίως.

Ο βραβευμένος pastry chef και η Citrus Gastronomy Academy σας προσκαλούν να γνωρίσετε τον κόσμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής μέσα από ένα ακαταμάχητα απολαυστικό σεμινάριο (Α la carte dessert holistic approach) διάρκειας 2 ημερών που θα διεξαχθεί 23 – 24 Μαρτίου στο Kitchen Lab Caterplus στη Ρόδο! (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Leave a reply