Ο βραβευμένος pastry chef, Σπύρος Πεδιαδιτάκης μαζί με μία ταλαντούχα ομάδα σεφ ζαχαροπλαστικής σε ένα pastry shop νέας εποχής το «Οurse» στη Γλυφάδα.
Παθιασμένος με τις τεχνικές μεθόδους, τα υλικά υψηλής ποιότητας και τις σύγχρονες γνώσεις ζαχαροπλαστικής ο Σπύρος σχεδιάζει γλυκά με γνώμονα την ακρίβεια και την καινοτομία. Στο high end ζαχαροπλαστείο με επίκεντρο την κλασικότητα, την έμπνευση από την Ελλάδα και τις αγνές πρώτες ύλες θα δημιουργεί καθημερινά ξεχωριστά γλυκά με πολλές ιδιαίτερες υφές και γεύσεις.
Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης άλλωστε είναι ένας από τους πρεσβευτές του Cacao Barry Chocolate που μοιράζεται την αγάπη του για τη σοκολάτα σε όλο τον κόσμο και έχει αποσπάσει το γαστρονομικό βραβείο του FNL με τον τίτλο του
καλύτερου ζαχαροπλάστη για το 2019.
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το «Οurse» στο www.ourse.gr και να εκπαιδευτείτε από το βραβευμένο σεφ στο διήμερο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 08-09 Mαρτίου 2021