Μια αξέχαστη γευστική εμπειρία του Γιάννη Ευθυμίου δημιουργό του βραβευμένου Μαγειροτεχνείου “Παράγκα”

Γιαννης Ευθυμιου -Παραγκα Εστιατόριο Seminars

Η ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Master in Vegan Cuisine” που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου στο Kitchen Lab Caterplus στη Ρόδο, επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους συμμετέχοντες και το team της Caterplus!

Ο Γιάννης Ευθυμίου, εμπνευστής και δημιουργός του βραβευμένου Μαγειροτεχνείου “Παράγκα” στη Ρόδο, μας υποδέχτηκε στον πανέμορφο, ζεστό χώρο του εστιατορίου του έχοντας προετοιμάσει για εμάς ένα μοναδικό Vegan menu!

Αξιοποιώντας αριστοτεχνικά τις τοπικές πρώτες ύλες, ο Γιάννης Ευθυμίου συνέθεσε ένα απολαυστικό χορτοφαγικό γεύμα αναδεικνύοντας μέσα από αυτό τον αυθεντικό χαρακτήρα της ροδίτικης κουζίνας και χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία!

Το εστιατόριο Μαγειροτεχνείο «Παράγκα» αποτελεί ένα χώρο με πλούσια ιστορία και μεγάλη παράδοση στην ροδίτικη κουζίνα. Η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών που έχει να προσφέρει η γη των Απολλώνων , η περίσσεια αγάπη στη διαχείρισή τους και οι μοναδικές γευστικές δημιουργίες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το εστιατόριο “Παράγκα” διακρίθηκε στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας το 2019.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Μαγειροτεχνείο “Παράγκα” και τον Γιάννη Eυθυμίου για την υπέροχη πρωτοβουλία και την αξέχαστη γευστική εμπειρία που χάρισε σε όλους τους συμμετέχοντες, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το ξεχωριστό “Master in Vegan Cuisine”!

 

 

 
Leave a reply