Α la carte dessert holistic approach

Η εκδήλωση έχει λήξει

Νέα Ημερομηνία: 19-20 Οκτωβρίου 2020
Α la carte dessert holistic approach: Φιλοσοφἰα, Δημιουργἰα, Εκτἐλεση.
Πρωτοποριακές τεχνικές παρασκευής, ευφάνταστοι γευστικοί συνδυασμοί και εμφάνιση επιπέδου καλών τεχνών! Η Citrus Gastronomy Academy σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον κόσμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής μέσα από ένα ακαταμάχητα απολαυστικό σεμινάριο διάρκειας 2 ημερών, στις 19 & 20 Οκτωβρίου. To επιδόρπιο είναι ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας ενός γεύματος ενώ παράλληλα αποτελεί τον καμβά για μερικές από τις πιο εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτό, η Citrus Gastronomy Academy έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής προσεγγίζοντας ολιστικά το σχεδιασμό και την εκτέλεση του τέλειου επιδορπίου!

Η υψηλή ζαχαροπλαστική

Από τα διακεκριμένα με 3 αστέρια Michelin εστιατόρια του Παρισιού και του Λονδίνου στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας όπως η Σπονδή και το Βαρούλκο, ο βραβευμένος pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης αναλαμβάνει την καθοδήγηση των σπουδαστών στο δημιουργικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής μέσα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες και ερεθίσματα τα οποία διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στη επαγγελματική του εξέλιξη και την ανάδειξή του σε έναν από τους πιο καταξιωμένους pastry δημιουργούς παγκοσμίως.

Σε ποιους απευθύνεται

Το “Α la carte dessert holistic approach” απευθύνεται σε επαγγελματίες chef εστιατορίων και ξενοδοχείων, ζαχαροπλάστες αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώση γύρω από την τέχνη της ζαχαροπλαστικής! Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη φιλοσοφία των γεύσεων ενός ολοκληρωμένου επιδορπίου, τις διαφορετικές τεχνικές και διαδικασίες παρασκευής, τη μεθοδολογία του pastry concept generation αλλά και τη σημασία της ομαδικότητας ως βασικό στοιχείο της μεθοδολογίας και προετοιμασίας ενός γλυκού. Καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος θα παρουσιαστούν 5 διαφορετικά επιδόρπια μαζί με πλήρη ανάλυση της διαδικασίας δημιουργίας τους. Αναλυτικά θα γίνει παρουσίαση για:

  • 1 επιδόρπιο για καφετέρια
  • 1 επιδόρπιο για Βistro
  • 1 επιδόρπιο για 1 αστέρι Μichelin
  • 1 επιδόρπιο για 2 αστέρια Μichelin
  • 1 επιδόρπιο για 3 αστέρια Michelin

 

Συμμετοχή

Tο κόστος συμμετοχής του προγράμματος Α la carte dessert holistic approach: Φιλοσοφία, Δημιουργία, Εκτέλεση είναι 250 ευρώ και αφορά και τις 2 ημέρες διάρκειας του σεμιναρίου. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Τα σεμινάριο θα διεξαχθεί Δευτέρα και Τρίτη 19 και 20 Οκτωβρίου και ώρες 10.30 με 18.00.

 

+ BONUS

Επιπλέον Διάλεξη με θέμα την καλλιέργεια της ομαδικότητας (60′ λεπτά)

Χρησιμοποιώντας παραδείγματα από το περιβάλλον των εστιατορίων και των ζαχαροπλαστίων η Ειρήνη Καρτσιωτάκη θα πραγματοποήσει την πρώτη ημέρα διάλεξη με στόχο την ανάδειξη της ομαδικότητας από την πλευρά του ηγέτη της ομάδας.
Θα παρουσιαστεί αναλυτικά:
Ηγεσία με ηθική νοημοσύνη 
– Ενήλικη επικοινωνία
– Διαχείριση κρίσεων
– Διαχείριση θυμού
– Έμπνευση και δημιουργικότητα
Α la carte dessert holistic approach
Α la carte dessert holistic approach: Φιλοσοφἰα, Δημιουργἰα, Εκτἐλεση.
Πρωτοποριακές τεχνικές παρασκευής, ευφάνταστοι γευστικοί συνδυασμοί και εμφάνιση επιπέδου καλών τεχνών! Η Citrus Gastronomy Academy σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον κόσμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής μέσα από ένα ακαταμάχητα απολαυστικό σεμινάριο διάρκειας 2 ημερών, στις 16 & 17 Μαρτίου. To επιδόρπιο είναι ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής εμπειρίας ενός γεύματος ενώ παράλληλα αποτελεί τον καμβά για μερικές από τις πιο εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτό, η Citrus Gastronomy Academy έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής προσεγγίζοντας ολιστικά το σχεδιασμό και την εκτέλεση του τέλειου επιδορπίου!

 

Η υψηλή ζαχαροπλαστική

Από τα διακεκριμένα με 3 αστέρια Michelin εστιατόρια του Παρισιού και του Λονδίνου στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας όπως η Σπονδή και το Βαρούλκο, ο βραβευμένος pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης αναλαμβάνει την καθοδήγηση των σπουδαστών στο δημιουργικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής μέσα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες και ερεθίσματα τα οποία διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στη επαγγελματική του εξέλιξη και την ανάδειξή του σε έναν από τους πιο καταξιωμένους pastry δημιουργούς παγκοσμίως.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Το “Α la carte dessert holistic approach” απευθύνεται σε επαγγελματίες chef εστιατορίων και ξενοδοχείων, ζαχαροπλάστες αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώση γύρω από την τέχνη της ζαχαροπλαστικής! Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη φιλοσοφία των γεύσεων ενός ολοκληρωμένου επιδορπίου, τις διαφορετικές τεχνικές και διαδικασίες παρασκευής, τη μεθοδολογία του pastry concept generation αλλά και τη σημασία της ομαδικότητας ως βασικό στοιχείο της μεθοδολογίας και προετοιμασίας ενός γλυκού. Καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος θα παρουσιαστούν 5 διαφορετικά επιδόρπια μαζί με πλήρη ανάλυση της διαδικασίας δημιουργίας τους. Αναλυτικά θα γίνει παρουσίαση για:

  • 1 επιδόρπιο για καφετέρια
  • 1 επιδόρπιο για Βistro
  • 1 επιδόρπιο για 1 αστέρι Μichelin
  • 1 επιδόρπιο για 2 αστέρια Μichelin
  • 1 επιδόρπιο για 3 αστέρια Michelin

 

Συμμετοχή

Tο κόστος συμμετοχής του προγράμματος Α la carte dessert holistic approach: Φιλοσοφία, Δημιουργία, Εκτέλεση είναι 250 ευρώ και αφορά και τις 2 ημέρες διάρκειας του σεμιναρίου. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Τα σεμινάριο θα διεξαχθεί Δευτέρα και Τρίτη 16 και 17 Μαρτίου και ώρες 10.30 με 18.00.

 

Επιπλέον Διάλεξη με θέμα την καλλιέργεια της ομαδικότητας (60′ λεπτά)

Χρησιμοποιώντας παραδείγματα από το περιβάλλον των εστιατορίων και των ζαχαροπλαστίων η Ειρήνη Καρτσιωτάκη θα πραγματοποήσει την πρώτη ημέρα διάλεξη με στόχο την ανάδειξη της ομαδικότητας από την πλευρά του ηγέτη της ομάδας.
Θα παρουσιαστεί αναλυτικά:
Ηγεσία με ηθική νοημοσύνη 
– Ενήλικη επικοινωνία
– Διαχείριση κρίσεων
– Διαχείριση θυμού

– Έμπνευση και δημιουργικότητα

Πληροφοριες Εκδηλωσης

19 October 2020 10:30
20 October 2020 16:30
Room 01
CATERPLUS, ΡΟΔΟΣ
Caterplus Rhodes

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Citrus Gastronomy
info@citrusgastronomy.gr
6972406469
http://citrusgastronomy.gr
Σεμινάρια υψηλής γαστρονομίας!

ΧΟΡΗΓΟΙ