Σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας με τον Σταμάτη Μισομικέ, Pastorale

Η εκδήλωση έχει λήξει

⚠️ Στο πλαίσιο των νέων προληπτικών μέτρων που περιλαμβάνουν την αναστολή των εκπαιδευτικών δρἀσεων και λαμβάνοντας υπόψη μας την ευθύνη για την προστασία του κοινού, η Citrus Gastronomy Academy αναστέλλει τo εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας. Σταμάτης Μισομικές, Pastorale” (9-10 Απριλίου 2020).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

H μοναδική εμπειρία Pastorale έρχεται στην Ελλάδα!

Στα πλαίσια της διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλής ποιότητας, η Citrus Gastronοmy υποδέχεται τον χαρισματικό Σταμάτη Μισομικέ, Executive chef του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου Pastorale στο Βέλγιο, σε ένα διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα διεξαχθεί στις 9-10 Απριλίου στο Kitchen Lab Caterplus στη Ρόδο, με θέμα την καινοτομία και τη δημιουργική γαστρονομία.

 

Δημιουργική Κουζίνα

Ξεκινώντας από το Noble restaurant της Ρόδου, νικητής του διαγωνισμού “European Young Chef of The Year” το 2016 και έχοντας στο βιογραφικό του εστιατόρια που έχουν διακριθεί με αστέρια Michelin όπως το Alinea στο Σικάγο (***), Μaaemo στο Όσλο (***), Ecco στο Saint Moritz (**), Stubli(**) και φυσικά το Pastοrale (**) στην Αμβέρσα, o Σταμάτης Μισομικές είναι ένας σεφ για τον οποίο δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Συνδυάζοντας τοπικά προϊόντα μαζί με τεχνικές μοριακής γαστρονομίας και δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητα και την ιδιαίτερη παρουσίαση, τα πιάτα του Σταμάτη Μισομικέ αποτελούν τον ορισμό της καινοτομίας, αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο τις γεύσεις και την ποιότητα των προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Master in Creative Cuisine” ο Σταμάτης Μισομικές θα μοιραστεί μαζί σας καινοτόμες τεχνικές παρασκευής υψηλού επιπέδου που θα απογειώσουν το μενού σας τόσο σε επίπεδο γεύσης όσο και παρουσίασης. Είτε είστε επαγγελματίας chef είτε σπουδαστής μαγειρικής ή απλά λάτρης της υψηλης γαστρονομιας, θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στην υψηλή δημιουργική γαστρονομία μέσα από την παρουσίαση 7 πραγματικών πιάτων degustation του εστιατορίου Pastorale μαζί με πλήρη ανάλυση & δοκιμή της κάθε τεχνικής που χρησιμοποιήθηκε.

 

Συμμετοχή

Tο κόστος συμμετοχής του προγράμματος “Δημιουργική Κουζίνα με το Σταμάτη Μισομικέ” ανέρχεται στα 250 ευρώ και αφορά και τις 2 ημέρες διάρκειας του σεμιναρίου. Early Bird: 190 ευρώ οι δέκα (10) πρώτες θέσεις .

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής καθώς και όλες τις συνταγές που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί 9-10 Απριλίου από τις 11:00 έως 16:00.

Early Bird Ticket

Leave a reply

  Πληροφοριες Εκδηλωσης

  9 April 2020 10:00
  10 April 2020 18:00
  CATERPLUS, ΡΟΔΟΣ
  Kitchen Lab Caterplus, Θέση Βρυσιά Κοσκινού, Ρόδος

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

  Citrus Gastronomy
  info@citrusgastronomy.gr
  6972406469
  http://citrusgastronomy.gr
  Σεμινάρια υψηλής γαστρονομίας!