Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch στην Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 10 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch – Menu από όλο τον κόσμο!
– Δευτέρα 20 Ιανουαρίου από τις 11.30 μέχρι 17.00 –
Περισσότερα για τον Βασίλη Σπόρο Pitmaster
Ο Βασίλης άφησε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στα οικονομικά το 2004 για να ακολουθήσει το πραγματικό του πάθος, τη μαγειρική. Πειραματίστηκε στις κουζίνες διαφόρων εστιατορίων μέχρι που ανακάλυψε ότι η καρδιά του χτυπάει στις κουζίνες όλου του κόσμου. Τα τελευταία 8 χρόνια, είναι μέλος της οικογένειας του Mama Roux και του πασίγνωστου Brunch του, ενώ σε κάθε πιάτο του εκφράζει τις αναμνήσεις και τις γεύσεις από τα ταξίδια του. Παράλληλα, θεωρείται Street-Food guru καθώς έχει μαγειρέψει για τουλάχιστον 30 street food parties στο κέντρο της Αθήνας.
Aνακάλυψε το αυθεντικό barbecue στην Αμερική και από τότε, έβαλε σκοπό να μυήσει τους Αθηναίους στο αληθινό Low & Slow BBQ και στο μαγείρεμα αποκλειστικά με ξύλα και κάρβουνα. Ξεκίνησε τους πειραματισμούς με ένα αυτοσχέδιο smoker και παράλληλα σχεδίασε το γνωστό πλέον custom offset smoker. Υποδέχεται τους Αθηναίους, στο PO’BOYS BBQ, το πρώτο αυθεντικό BBQ joint της Αθήνας καθημερινά ενώ μεταφέρει το smoker του σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.