

Η υψηλή ζαχαροπλαστική
Από τα διακεκριμένα με 3 αστέρια Michelin εστιατόρια του Παρισιού και του Λονδίνου στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας όπως η Σπονδή και το Βαρούλκο, ο βραβευμένος pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης αναλαμβάνει την καθοδήγηση των σπουδαστών στο δημιουργικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής μέσα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες και ερεθίσματα τα οποία διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στη επαγγελματική του εξέλιξη και την ανάδειξή του σε έναν από τους πιο καταξιωμένους pastry δημιουργούς παγκοσμίως.

Σε ποιους απευθύνεται
Το “Α la carte dessert holistic approach” απευθύνεται σε επαγγελματίες chef εστιατορίων και ξενοδοχείων, ζαχαροπλάστες αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώση γύρω από την τέχνη της ζαχαροπλαστικής! Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη φιλοσοφία των γεύσεων ενός ολοκληρωμένου επιδορπίου, τις διαφορετικές τεχνικές και διαδικασίες παρασκευής, τη μεθοδολογία του pastry concept generation αλλά και τη σημασία της ομαδικότητας ως βασικό στοιχείο της μεθοδολογίας και προετοιμασίας ενός γλυκού. Καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος θα παρουσιαστούν 5 διαφορετικά επιδόρπια μαζί με πλήρη ανάλυση της διαδικασίας δημιουργίας τους. Αναλυτικά θα γίνει παρουσίαση για:
- 1 επιδόρπιο για καφετέρια
- 1 επιδόρπιο για Βistro
- 1 επιδόρπιο για 1 αστέρι Μichelin
- 1 επιδόρπιο για 2 αστέρια Μichelin
- 1 επιδόρπιο για 3 αστέρια Michelin
Συμμετοχή
Tο κόστος συμμετοχής του προγράμματος Α la carte dessert holistic approach: Φιλοσοφία, Δημιουργία, Εκτέλεση είναι 250 ευρώ και αφορά και τις 2 ημέρες διάρκειας του σεμιναρίου. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Τα σεμινάριο θα διεξαχθεί Δευτέρα και Τρίτη 8 και 9 Νοεμβρίου και ώρες 11:00 με 17:00.


