Νέο σεμινάριο αυθεντικής Μεξικάνικης κουζίνας από την Citrus Gastronomy – Academy
Ο Fernando Martinez Zavala βραβευμένος με τον τίτλο του καλύτερου Chef στο Μεξικό και ιδιοκτήτης του Yuban στο Mexico City για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη Ρὀδο!
– Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 14:00-17:00 –
Ένα ταξίδι στην πιο ταχύτατα ανερχόμενη γαστρονομική σκηνή στον κόσμο!
Η αυθεντική Μεξικάνικη κουζίνα έρχεται στην Ρὀδο για μία μοναδική εκπαίδευση που θα μας ταξιδέψει από τις ακτές του Ειρηνικού και Ατλαντικού στο Νότο, στην Κόστα Maya και την χερσόνησο Υucatan… η συνέχεια ανήκει στον Βορρά , στα σύνορα με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής… κάνοντας φυσικά τον απαραίτητο σταθμό στην ενδοχώρα της υπέροχης αυτής γαστρονομίας.
– 5 πιάτα σταθμοί, με τεχνικές όπως η Nixtamal που μας έρχεται χιλιάδες χρόνια πριν –