Ο βραβευμένος pastry chef, Σπύρος Πεδιαδιτάκης μαζί με μία ταλαντούχα ομάδα σεφ ζαχαροπλαστικής σε ένα pastry shop νέας εποχής το «Οurse» στη Γλυφάδα. Παθιασμένος με τις τεχνικές μεθόδους, τα υλικά υψηλής ποιότητας και τις σύγχρονες γνώσεις ζαχαροπλαστικής ο Σπύρος σχεδιάζει γλυκά με γνώμονα την ακρίβεια και την καινοτομία. Στο high end ζαχαροπλαστείο με επίκεντρο την […]
Aπλές και πρακτικές οδηγίες προσαρμογής, στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο Covid-19, έχει ενσωματώσει o EΦΕΤ σε έναν οδηγό που είναι διαθέσιμος για λήψη στο link που ακολουθεί Oδηγός ΕΦΕΤ σε μορφή pdf. Οι οδηγίες βασίζονται σε βέλτιστες πρακτικές όπως αυτές αποτυπώνονται σε διεθνείς και εθνικές συστάσεις. Ξεχωρίσαμε τα βασικά [...]