Blog Page

Blog

“Ourse” το high end ζαχαροπλαστείο του Σπύρου Πεδιαδιτάκη.

Ο βραβευμένος pastry chef, Σπύρος Πεδιαδιτάκης μαζί με μία ταλαντούχα ομάδα σεφ ζαχαροπλαστικής σε ένα pastry shop νέας εποχής το «Οurse» στη Γλυφάδα. Παθιασμένος με τις τεχνικές μεθόδους, τα υλικά υψηλής ποιότητας και τις σύγχρονες γνώσεις ζαχαροπλαστικής ο Σπύρος σχεδιάζει γλυκά με γνώμονα την ακρίβεια και την καινοτομία. Στο high end ζαχαροπλαστείο με επίκεντρο την […]

News  Uncategorized

Δευτέρα 25 Μαϊου επανεκκίνηση στην εστίαση – Βασικός οδηγός

Aπλές και πρακτικές οδηγίες προσαρμογής, στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί από τη νόσο Covid-19, έχει ενσωματώσει o EΦΕΤ σε έναν οδηγό που είναι διαθέσιμος για λήψη στο link που ακολουθεί Oδηγός ΕΦΕΤ σε μορφή pdf. Οι οδηγίες βασίζονται σε βέλτιστες πρακτικές όπως αυτές αποτυπώνονται σε διεθνείς και εθνικές συστάσεις. Ξεχωρίσαμε τα βασικά [...]
Γιαννης Ευθυμιου -Παραγκα Εστιατόριο Seminars

Μια αξέχαστη γευστική εμπειρία του Γιάννη Ευθυμίου δημιουργό του βραβευμένου Μαγειροτεχνείου “Παράγκα”

Η ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Master in Vegan Cuisine” που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου στο Kitchen Lab Caterplus στη Ρόδο, επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους συμμετέχοντες και το team της Caterplus! Ο Γιάννης Ευθυμίου, εμπνευστής και δημιουργός του βραβευμένου Μαγειροτεχνείου “Παράγκα” στη Ρόδο, μας υποδέχτηκε στον πανέμορφο, ζεστό χώρο του εστιατορίου του έχοντας [...]
Stamatis Misomikes - Pastorale Chef  Seminars

Ένας ταλαντούχος εκπρόσωπος της υψηλής δημιουργικής γαστρονομίας κοντά μας τον Απρίλιο!

Έχοντας εργαστεί σε μερικά από τα πιο φημισμένα εστιατόρια, ο Σταμάτης Μισομικές, executive chef του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin εστιατορίου Pastorale, αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους εκπροσώπους της υψηλής δημιουργικής γαστρονομίας και ένα χαρακτηριστικό success story Έλληνα της Διασποράς. Συνδυάζοντας τοπικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με τεχνικές μοριακής κουζίνας και μίνιμαλ προσέγγιση με [...]
Joia Academy: Μια τέλεια ιδέα για όλους τους Chef με φόντο την τουριστική περίοδο Chef  Seminars

Joia Academy: Μια τέλεια ιδέα για όλους τους Chef με φόντο την τουριστική περίοδο…

O πολυταξιδεμένος και διορατικός σεφ από το Ticino, Pietro Leeman μαζί με μια ομάδα φίλων θα ιδρύσουν το 1989 τo Joia, ένα εστιατόριο διαφορετικό από τα υπόλοιπα με επίκεντρο την υγιεινή χορτοφαγική διατροφή και τις ποιοτικές πρώτες ύλες υψηλής διατροφική αξίας. 30 χρόνια μετά το το Joia έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από ένα [...]
Spyros Pediaditakis Pastry Chef Seminars

Μάθε τα μυστικά της Υψηλής Ζαχαροπλαστικής από τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη!

Από τα διακεκριμένα με 3 αστέρια Michelin εστιατόρια του Παρισιού και του Λονδίνου στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας όπως η Σπονδή και το Βαρούλκο, ο βραβευμένος pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης αναλαμβάνει την καθοδήγηση σας στο δημιουργικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής μέσα από τις δικές του προσωπικές εμπειρίες και ερεθίσματα τα οποία διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στη επαγγελματική [...]
Master In Vegan Cuisine - Sauro Ricci Seminars

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 1o Master in Vegan Cuisine

O Sauro Ricci, ένας από τους σπουδαιότερους σεφ και πρεσβευτές της Ιταλικής κουζίνας με ειδίκευση στην μακροβιοτική δίαιτα και τη χορτοφαγική κουζίνα, θα βρίσκεται στην Ελλάδα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Master in Vegan Cuisine” που θα διεξαχθεί 3 - 7 Μαρτίου στο Kitchen Lab Caterplus στη Ρόδο! (Περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Seminars

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ Master Class “All About Brunch & Eggs”

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα “All About Brunch & Eggs” της Citrus Gastronomy ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! O Βασίλης Σπόρος, chef του περίφημου Mama Roux και γνωστός Street-Food guru υποδέχτηκε chef και επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζοντάς τους 10 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch – Menu από όλο τον κόσμο! Οι συμμετέχοντες είχαν την [...]